enmammasfunderingar

Besviken och nervös

Publicerad 2012-08-25 19:44:41 i Allmänt,

Huset som verkade vara ett drömhus, visade sig vara tvärtom :-(
Det var fuskjobb alltihopa och det var tyvärr inge bra badrum och toalett.
 
Letandet går vidare och vi har varit på en del visningar, men än så länge har vi inte hittat det rätta huset.
Imorgon är det visning igen och det huset känns bra, men vi får se.
 
Nu är även vårat hus uppe på nätet med blandade känslor. (visning 2/9)
Visst känns det konstigt och vi är väldigt osäkra på om vi får några bud, såklart man vill sälja huset till så mycket pengar som möjligt.
Sen är vi lite fega och vågar inte riktigt buda förräns vi får bud på vårat eget.
Det är mycket tankar som snurrar och eftersom detta är första gången som vi säljer något så är det väldigt mycket känslor inblandade.
 
Det allra jobbigaste är om man ska "tvingas" bo kvar pga av att man inte får rätt med pengar när man nu ställt in sig på att flytta.
Jaja en lottovinst ikväll skulle inte sitta helt fel.
 

Snabba kast

Publicerad 2012-08-02 15:20:11 i Allmänt,

Oj nu vänder det snabbt i svängarna må jag säga.
HIttade ett hus i samma kommun men dock i en annan ort så det blir ändå att barnen får byta skola/dagis men vi kommer hålla oss kvar i samma kommun vilket känns bra även om det inte är lika nära till skolan som det är just nu. Dock får vi närmare till våra jobb och det är alltid skönt att veta att man snabbt kan ta sig hem när barnen behöver oss.
 
Huset är verkligen tipp topp på bilderna, en bra tomt, vedbod, lekstuga och det bästa av allt ett inglasat uterum med golvvärme :-)
Samt nyrenoverat kök, hur skönt är inte det, slippa den dyra biten.
 
 
 Snyggt va?!
 
 
Får hoppas att det känns lika bra när vi ska på visning den 12/8, och förhoppningsvis så är det ingen som lägger bud innan, men jag har pratat med mäklaren idag och han har fått mina uppgifter så han hör av sig om det skulle vara så att någon budar innan visning.
 
Idag fick jag nya krafter till städning, nu ska jag hålla efter så blir det inte lika jobbigt när det väl ska städas inför visning etc, jag gjorde ett riktigt grov jobb i båda badrummen. Fattar inte att det blir så skitigt, usch.
Älsklingen tog köket, tack för det.
 
Har börjat tänka på allt som ska göras inför fotografering och visning, ojoj vad vi kommer plocka bort saker som inte riktigt passar in och som kan kännas rörigt.
Vi har en del kvar från renovering som inte heller är klart som vi måste fixa klart innan.
Trist att man hittade huset nu och inte förra veckan, nu åker vi på semester och kommer hem dagen innan det är visning på huset så att fixa hinner vi inte nu, vi får göra så mycket vi orkar efter jobb och på kommande helger.
 
Nu ska jag fortsätta packa och plocka ihop.
 
 
 

Hopplöst

Publicerad 2012-08-01 19:25:35 i Allmänt,

Just nu känns allt hopplöst, det som jag trodde skulle vara ett alternativ till hus visade sig bara vara skit.
Huset i sig kanske var ok, men jag insåg ganska snart vi anlände till kommunen att det inte var rätt.
 
Efter några samtal med banken idag så känns det ännu mera hopplöst :-( Visst kanske vi kan flytta men det gäller ju oxå att vi kan betala av de lånen vi har idag och samtidigt försöka hitta ngt nytt som inte är hutlöst dyrt i våran egna kommun.
Men även det känns helt omöjligt. Usch nu är jag jätte negativ men vad f*n ska livet vara så jävla orättvist och svårt för.
Några styrkekramar skulle inte vara helt fel.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela