enmammasfunderingar

Här igen och lite gladare

Publicerad 2012-09-07 23:01:35 i Allmänt,

Och just nu känns livet lite lättare, haha ja jag kan erkänna att jag är en människa som svänger snabbt i mina inlägg och mitt humör ibland oxå.
 
Imorgon skriver vi papper och har alltså sålt vårat parhus, men vi har inte hittat något nytt ännu.
Söndag ska vi åka på åtminstonde två visningar i en annan kommun.
Det känns ändå ok att byta kommun, känner till den kommunen ganska väl har varit där en del och kanske blir det ännu mera ?
 
Huset har en bra planlösning, visst saknas det lite saker men sånt kanske kan växa fram. Vi ska absolut inte ropa hej för huset kanske känns helt fel när vi väl är där.
 
Ikväll kikade vi på film, "En gång i Phuket", riktigt rolig film och det var faktiskt det enda jag orkade med efter en vecka på jobbet, man är ganska lagom trött å då räcker det gott och väl med en komedi på kvällen.
 
Har även fått upp lite annonser på Tradera, mest POP fleece som man kan få en del pengar för.
 
Imorgon ska jag ordna med ett nytt pass, för i slutet av oktober åker jag med jobbet till Barcelona på konferens :-)
Har aldrig varit i Barcelona och ska jag erkänna så var det ett tag sen jag åkte flyg och nerverna börjar redan nu spöka lite.
 
Godnatt nu ska jag sova och hoppas på en liten sovmorgon iaf.

Bo kvar

Publicerad 2012-09-04 19:31:06 i Allmänt,

Ja lika tråkigt som rubriken lyder så verkar det som vi måste bo kvar, vill inte vill inte vill inte :-(
Jag som var inställd på att få flytta att få slippa se tvätten när jag duschar att få min egna tvättstuga och ett extra tv-rum.
Allt känns bara skit och jag skulle bara vilja skrika ut min ilska så jävla arg är jag oxå.
 
Det har varit sammanlagt 20par/familjer på visning eller 18 om man räknar bort två grannar. Känns jävligt surt att en enda lagt bud av 18.
Mäklaren sa att 8 hoppat av, men resten då??? Skulle vilja höra vad han säger när han ringer runt. Haha nu vill jag få det att det är fel på mäklaren, han kommer ju bli arg när vi inte vill slutföra affären men det är upp till honom. Jag sätter mig inte i situationen att jag hamnar på gatan, då kan jag lika gärna bo kvar.
 
Jävla piss rent ut sagt är så arg och besviken.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela